Διάφορα ΙΙ

17
Αγοράζουμε από δραμινά καταστήματα!
Στηρίζουμε την τοπική αγορά!
ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑ!
platwn
Ο ΠΛΑΤΩΝ, Η ΜΑΣΚΟΤ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ!
Περισσότερα για το κουνελάκι μας στην ομάδα του στο facebook.
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=326583913250&ref=ts
prwtomagia2
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! Κάτω από άλλες συνθήκες θα πηγαίναμε εκδρομή στον Κορύλοβο. Δυστυχώς, φέτος οι εξετάσεις άρχιζαν νωρίς! Γι' αυτό προτιμήσαμε να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά στο φροντιστήριο, κάνοντας μάθημα με ψητά της ώρας και αναψυκτικά. Μια χαρά περάσαμε!
prwtomagia
Απρίλιος, 2010. Μάθημα Νεοελληνικής Γλώσσας. Οι μαθητές παρακολουθούν βίντεο για το facebook. Ακολούθησε συζήτηση και κρατήθηκαν σημειώσεις σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο. Η χρήση οπτικοακουστικών μέσων είναι αναπόσπαστο μέρος της διδασκαλίας στην Ακαδημία Μαθητών.
018
Pupils Academy United! Σύντμηση τμημάτων. Επαναληπτικά μαθήματα το Πάσχα!
014
Κάθε Τσικνοπέμπτη από "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ" γινόμαστε
"ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ"

3
Ε, ναι, λοιπόν! Εμείς οι μικροί ακαδημαϊκοί της Α' Λυκείου στέλνουμε τα χαιρετίσματά μας σε όλο τον κόσμο! Γιώτα – Σπύρος – Ντίνα
7
03/12/09. Ανέστης, ο ναυπηγός της Ακαδημαϊκής νεώς!
8
03/12/09. Παραμονή της γιορτής της Αγίας Βαρβάρας, πολιούχου της Δράμας. Και φέτος η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ τήρησε το έθιμο και έριξε το καραβάκι της στις πηγές της Αγίας Βαρβάρας. Ελένη – Ανέστης – Απόστολος
4

28/11/09. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. Στο φροντιστήριο σβήσαμε για μια ώρα τα φώτα για τον πλανήτη. Μάθημα Έκθεσης-Έκφρασης. Το σκοτάδι και τα αναμμένα κεριά δημιούργησαν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με το περιβάλλον κι άλλα ακαδημαϊκά θέματα.