Συστάσεις

"Δύο χρόνια υπήρξα "χαρακοπουλάκι" και ήταν δύο υπέροχα χρόνια, με πολλή αγάπη και φροντίδα και πολύ καλή δουλειά! Φεύγω φέτος και φυσικά, με τις καλύτερες αναμνήσεις! Εύχομαι το φροντιστήριο (ή αλλιώς "το δεύτερό μας σπίτι") να είναι πάντα γεμάτο με νέους και νέες,που ακόμη και εάν δεν έχουν εξ αρχής θέληση να μάθουν, να αποχαιρετούν τα μαθητικά τους χρόνια με τις καλύτερες και χρησιμότερες γνώσεις και εμπειρίες!

Ευχαριστώ για όλα, κύριε Χρήστο!

Keep going, δυναμικά και πάντα με πρόγραμμα!!!"

Ελένη Καραδημητρίου, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου

 

"Κύριε Χρήστο, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειά σας να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Σας εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενος και να συνεχίζετε με το κεφάλι ψηλά!"
Μαρία Κοτανίδου, φοιτήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Αθηνών.

"Άσχετα από τον προορισμό άξιζε το ταξίδι της γνώσης με εσένα καθοδηγητή!
Χρήστο μου, σ' ευχαριστώ για όλα!"
Χρυσή Μαργαριτοπούλου, φοιτήτρια Κοινωνικής Διοίκησης Θράκης-Κομοτηνή.

"Δε θα ξεχάσω ποτέ το αείμνηστο "Μιχάληηη, κόβεσαι!".
Χρήστος Χαρακόπουλος, THE BEST TEACHER EVER!"
Μιχάλης Ατματζίδης, φοιτητής Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Θεσ/νίκης.

"Τα θρανία του κυρίου Χρήστου είναι τα πιο όμορφα!
Σας αγαπάμε πολύ!"
Σέλενα Τζόρτζεβιτς, φοιτήτρια Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας-Θεσ/νίκη.

"Ευχαριστώ για τις προσπάθειες και τον αγώνα που κάνατε για το γιο μου, Κωνσταντίνο Ιωαννίδη. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια με υπομονή".
Νίκη Σαραγλιάδου, μητέρα Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, φοιτητή Κοινωνικής Διοίκησης Θράκης-Κομοτηνή.

"Χρήστο μου, όσα χρόνια και να περάσουν δε θα ξεχάσω το καλό που έκανες στο παιδί μου. Ήσουν πρώτα δάσκαλος-παιδαγωγός και μετά καθηγητής. Σου εύχομαι πάντα επιτυχίες."
Ζωή Μουράτογλου, μητέρα Παναγιώτη Αμπατζόγλου, φοιτητή Φυσικού Τμήματος Θεσσαλονίκης.

"TOP ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ!
Πολύ ωραίο περιβάλλον,
συνεχίστε έτσι,
είστε οι καλύτεροι!
Ο κ. Χρήστος είναι κορυφαίος καθηγητής, με πολύ χιούμορ, προχωρημένος, χωρίς προκαταλήψεις, επιμελής, πολυτάλαντος και προπάντων πολυμήχανος! Το μάθημα μαζί του περνάει σε άλλη διάσταση!"
Σπύρος Παπαδόπουλος, μαθητής Α' Λυκείου

"ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ!!!
Απίστευτοι καθηγητές, ειδικά ο μαθηματικός, Γιάννης Οικονόμου, είναι τέλειος!
Και ο κ. Χρήστος είναι μοναδικός! 🙂
Με πολλή αγάπη,
Βαγγέλης Λαζαρίδης, μαθητής Γ' Λυκείου

"Πολύ ωραίο φροντιστήριο!!!
Δύσκολα θα σας ξεχάσουμε!!!
Νίκος Λαζαρίδης, μαθητής Γ' Λυκείου

"Το κλίμα που επικρατεί σ' αυτό το φροντιστήριο είναι φανταστικό, όπως και οι καθηγητές που διδάσκουν σ' αυτό! Δε θα σας ξεχάσω ποτέ! Όπως δε θα ξεχάσω ποτέ τα γέλια κι όλα τα καλά που συνέβησαν εδώ πέρα! Θα σας θυμάμαι με αγάπη!
Ελένη Τσακάλου, μαθήτρια Γ' Λυκείου.

"Christos Charakopoulos is SIMPLY THE BEST!"
Ναταλία Κοτσελίδου, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου.

"Μπαίνοντας κάποιος στο χώρο του φροντιστηρίου καταλαβαίνει αμέσως ότι δεν πρόκειται για ένα απλό και συνηθισμένο φροντιστήριο. Είναι ένα από τα πιο καλά οργανωμένα φροντιστήρια στην όμορφη πόλη μας. Ο "leader" του φροντιστηρίου, ο κ.Χρήστος, είναι ένας πολύ καταρτισμένος καθηγητής, με πολλές γνώσεις, που μπορεί και τις μεταδίδει στα παιδιά. Ο μαθηματικός, Γιάννης Οικονόμου, είναι ένας εξαίρετος καθηγητής, με πολλές γνώσεις στο χώρο των μαθηματικών και μπορεί να λύσει το μαθηματικό πρόβλημα κάθε μαθητή. Ο οικονομολόγος του φροντιστηρίου, Ιωαννίδης Παναγιώτης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να κεντρίζει το ενδιαφέρον των μαθητών. Το "ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ" είναι ένα φροντιστήριο που αναμφίβολα θ' αφήσει ιστορία!"
Γιάννης Γεωργιάδης, μαθητής Γ' Λυκείου

"Ο χώρος είναι απλά τέλειος! Το φροντιστήριο αυτό καλύπτει πλήρως τις μαθησιακές μου ανάγκες, γι' αυτό το λόγο θα συνεχίσω τη φοίτηση εδώ και του χρόνου"
Λαζαρίδου Ελένη, μαθήτρια Β΄ Λυκείου

"Φιλικό περιβάλλον! Εποικοδομητικό μάθημα! Δέκα με τόνο (10΄)!"
Αιβαλιώτη Φαίη, μαθήτρια Β΄ Λυκείου

"Πάρα πολύ καλό φροντιστήριο, οι μαθητές είναι πολύ καλά παιδιά και οι καθηγητές είναι πολύ καλοί στη δουλειά τους. Ο κ. Χρήστος είναι άριστος καθηγητής!"
Μπεζυρτζή Τένια, μαθήτρια Γ΄ Λυκείου

"Η κα Ιωάννα (Ιωάννα Παλαμουτίδου-χημικός) είναι η καλύτερη καθηγήτρια. Η ώρα περνάει γρήγορα και ευχάριστα μαζί της και στις εξετάσεις σίγουρα 20΄."
Μανώλης Μασλούγκας, μαθητής Γ' Γυμνασίου

"Ο χώρος είναι τρομαχτικά ικανοποιητικός, όσον αφορά τις παροχές και τις υπηρεσίες. Ο κ. Χρήστος είναι τέλειος, όσον αφορά τον τρόπο διδασκαλίας και πολύ ζεστός με τους μαθητές. Γίνεται, βέβαια, μερικές φορές οξύθυμος, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εργάζεται πολλές ώρες και στην ασυνέπεια των μαθητών. Το φροντιστήριο αυτό μου αρέσει, γιατί έκανα αρκετούς φίλους και έλαβα αρκετή βοήθεια, όσον αφορά τα μαθήματα. Τέλος, μπορώ να πω ότι είμαι full ικανοποιημένος με την επιλογή μου και ότι δεν έχω μετανιώσει για τη συνεργασία."
Ανέστης Τάσσου, μαθητής Γ' Γυμνασίου

"Οι εντυπώσεις μου από αυτό το φροντιστήριο είναι οι καλύτερες!!! Οι πολύχρωμες αίθουσες είναι πολύ ευχάριστες, το μάθημα είναι ενδιαφέρον και περιεκτικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένη!"
Σοφία Μελικίδου, μαθήτρια Β΄ Λυκείου

"Η Ακαδημία Μαθητών είναι ένα υπέροχο φροντιστήριο! Οι καθηγητές μεταφέρουν στους μαθητές τις γνώσεις τους με τον καλύτερο και τον πιο εύστοχο τρόπο. Ο κ. Χρήστος είναι πολύ καλός καθηγητής, δε θέλω μόνο να μας βάζει μαθήματα την περίοδο των διακοπών και διαγωνίσματα τις Κυριακές…" (ανώνυμο από την αξιολόγηση)

"Το φροντιστήριο δε συγκρίνεται με κανένα άλλο! Μου αρέσει που ο κ. Χρήστος χρησιμοποιεί οπτικοακουστικά μέσα στο μάθημά του και αυτό μας βοηθάει πολύ στην έκθεση". (ανώνυμο από την αξιολόγηση)

"Για τον κύριο Χρήστο έχω να πω τρία πράγματα:
α) αν τον κάνεις καθηγητή, θα σου μάθει τα πάντα
β) αν τον κάνεις φίλο, θα σε κάνει διάσημο
γ) αν τον κάνεις εχθρό, θα σε διαλύσει…"
(ανώνυμο από την αξιολόγηση)

"Και να που είμαι φοιτητής! Και όλα αυτά εξαιτίας ενός ανθρώπου που από τα 13-14 μου χρόνια με πήρε στα χέρια του και μου έδωσε κάποια αγαθά που δε θα μου τα έδινε κανείς! Μου "έχτισε" μια προσωπικότητα (ένα κομμάτι αυτής) κάνοντάς με πειθαρχημένο άτομο, φιλότιμο και πάνω απ' όλα ειλικρινές (ακόμα και όταν αργούσα στο μάθημα, έλεγα την αιτία χωρίς φόβο ή δισταγμό). …Μη μασάτε, με τον Χαρακόπουλο θα περάσετε, αφού πέρασα εγώ που ήμουν ό,τι χειρότερο, όλοι έχετε ελπίδες!!!" Σωκράτης Ατματζίδης (από το Βιβλίο Εντυπώσεων του φροντιστηρίου)

"Θέλετε πίτσα; Θέλετε κουλουράκια; Θέλετε πίτα και γενικά ό,τι τραβάει η όρεξή σας; Μια μεγάλη γκάμα γεύσεων σας περιμένει στη Μ. Αλεξάνδρου 49. "ΑΚΑΔΗΜΙΑ" και δε θα πεινάσετε ποτέ! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλό στην κουζίνα του φροντιστηρίου! Όσο για τα μαθήματα:
α) Γραφείτε στα φιλολογικά ΜΟΝΟ αν έχετε ΓΕΡΑΑΑ ΝΕΥΡΑΑΑ!!! (Ο Χαρακόπουλος δεν παίζεται…)
β) Ο κύριος Γιάννης (μαθηματικά) πρέπει να πάρει αύξηση!!!
γ) Η κυρία Βίκη (οικονομία) είναι φοβερή!!!"
Γιώργος Θοδωρίδης (από το Βιβλίο Εντυπώσεων του φροντιστηρίου)

"Εδώ και πόσα λεπτά κάθομαι με το στυλό στο χέρι και προσπαθώ να βρω λέξεις που να περιγράφουν όλα όσα έχω νιώσει σ' αυτό το φροντιστήριο! Αυτά που έχω ζήσει σ' αυτό το μέρος είναι σαν τον ήχο στον "Κρητικό". Δεν περιγράφονται με λόγια!…
Ευχαριστώ για όλα!!! Δε θα σας ξεχάσω ποτέ!!!"
Με αγάπη,
Μαρία Τσχαδιασβίλι (από το Βιβλίο Εντυπώσεων του φροντιστηρίου)

"Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και θα συνεχίσω και του χρόνου! Μου αρέσει που ο κύριος Πρόδρομος στα μαθηματικά μας σηκώνει στον πίνακα και βάζει συχνά μικροτεστάκια εν ώρα μαθήματος! Ο κος Χρήστος, αν και φωνακλάς είναι όλα τα λεφτά! Κύριε Χρήστο, μην αλλάξετε, σας αγαπάμε!!! 🙂
Ανώνυμο από την αξιολόγηση

"Το φροντιστήριο "Ακαδημία Μαθητών" είναι ένα από τα καλύτερα στη Δράμα. Πολύ καλοί και συνεργάσιμοι καθηγητές, πρωτότυποι τρόποι διδασκαλίας και το υλικό που έλαβα άριστο! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!"
Ανώνυμο από την αξιολόγηση